Λαμία- Καρπενήσι - 3 Μέρες

karpenisi
Μέρα1
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – YΠΑΤΗ – ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ - ΛΑΜΙΑ

Αναχώρηση από τo γραφείo µας στις 07.00 µε στάσεις καθόδόν συνεχίζουµε για Λαµία και καταλήγουµε στο χωριό Υπάτη για ένα παραδοσιακό καφεδάκι στην γραφική πλατεία του χωριού. Επόµενος σταθµός το ανδρικό µοναστήρι του Οσίου Αγάθωνα µε πολλά κειµήλια και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Συνεχίζοντας φτάνουµε στη Λαµία όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο µας. Τακτοποίηση. Χρόνος ελεύθερος. ∆ιανυκτέρευση.

Μέρα2
ΛΑΜΙΑ - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για µια µοναδική εκδροµή. Αφήνουµε το νοµό Φθιώτιδας και περνάµε στο νοµό Ευρυτανίας. Ο δρόµος µε το καταπράσινο φυσικό τοπίο µας οδηγεί στην πρωτεύουσα, το Καρπενήσι, χτισµένο στις νότιες πλαγιές του Βελουχιού σε ύψος 1000µ. Μια πόλη πνιγµένη στα έλατα, τα πεύκα και τις καστανιές. Στάση για καφέ και συνεχίζουµε για το Μοναστήρι της Παναγιάς Προυσιώτισσας, χτισµένο σε απότοµο βράχο. Εκεί υπάρχει ένα µικρό µουσείο µε προσωπικά αντικείµενα του Γεωργίου Καραϊσκάκη. Γεύµα καθοδόν εξ’ ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση. ∆ιανυκτέρευση.

Μέρα3
ΛΑΜΙΑ - ΑΡΑΧΩΒΑ - ∆ΕΛΦΟΙ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και αναχώρηση για το νοµό Φωκίδος µε στάση στους ∆ελφούς τον Οµφαλό της γης, για επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο, τόπος γνωστός από το 1400 π.χ. µε µεγάλο αρχαιολογικό, ιστορικό και τουριστικό ενδιαφέρον. Αναχώρηση για Αράχωβα, χτισµένη στους πρόποδες του Παρνασσού, µε πέτρινα σπίτια, γραφικά στενά δροµάκια και υπέροχη θέα στον κάµπο. Θα µας δοθεί η ευκαιρία να δούµε τα υπέροχα χρωµατιστά υφαντά της και θα πιούµε το καφεδάκι µας στα καφενεία της πλατείας. Παίρνουµε το δρόµο της επιστροφής. Με διάφορες στάσεις φτάνουµε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Η τιμή περιλαμβάνει

  • Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. Την διαµονή σε επιλεγµένο ξενοδοχείο. ∆ιατροφή. Τις ξεναγήσεις-περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα. Αρχηγό-συνοδό του γραφείου µας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΦΠΑ

Η τιμή δεν περιλαμβάνει

  • Γεύµατα, ποτά, φιλοδωρήµατα. Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διαµονής.

Συμπληρώστε την φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Τιμή EUR  129/Άτομο
129
Total 129 EUR

Πληροφορίες

  • Οδικώς
Newsletter